Serkan AKMEŞE - Okul Müdürü

1980 yılında İstanbul da doğdu.İlkokulu İstanbul da,Ortaokul ve Liseyi Malatya da tamamladı.Üniversite eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı.2005 Eylül ayında Kilis ili Musabeyli ilçesi Kızılkent İlköğretim Okuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandı, aynı zamanda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı.Daha sonra sırasıyla Kilis Merkez Gazi İlköğretim Okulu ve Şehit Sakıp İlkokulunda görev yaptı.2013 Ağustos ayında İl dışı tayin ile Kahramanmaraş Elbistan ilçesi Karamağra İlkokuluna atandı.1 yıl süreyle Elbistan İlçesi AEL İlkokulunda görevlendirildi.2014 Ekim Ayı Yönetici Yardımcılığı Atamasıyla Kahramanmaraş-Elbistan-Ambarcık İlkokulu-Ortaokulu Müdür Yardımcılığına atandı.Bu göreve devam ederken 2016 Temmuz Ayı Yönetici Atamasıyla ilçemiz Selimiye M.Nuri Tecirlioğlu İlkokulu-Ortaokulu Müdürü olarak atanmıştır.25 Haziran 2021 tarihinde yönetici rotasyonu ile okulumuza okul müdürü olarak atanmıştır.Yüksek Lisans Eğitimini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü´nde´´Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme,Atama ve Yerleştirme Sorunları´´başlıklı Yüksek Lisans Projesi ile başarı ile tamamlamıştır.Eğitim,öğretim ve yönetim alanında çok sayıda hizmetiçi eğitim,kurs ve seminere katılan AKMEŞE,evli ve 2 çocuk babasıdır.

Aldığı Belgeler:

Takdir Belgesi:Musabeyli Kaymakamlığı-2009